“Un gulyas adevarat are gulyasometru! Trebuie sa stea lingura drept in el! ”, spune unul dintre bucatari.

16 ceaune si tot atatia bucatari. A inceput concursul de gatit gulyas, ajuns anul acesta la cea de-a 7-a editie.

“Sufletul e important...calitatea mai buna!”, spune altul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cativa tineri imbracati in cavaleri au pregatit un gulyas dupa o reteta veche de sute de ani, una cu mirodenii secrete.

O jumatate de zi au fiert ceaunele la foc mic. La sfarsit, juriul a degustat fiecare preparat iar cele 16 ceaune s-au golit rapid mai ales ca sute de oameni s-au inghesuit sa prinda o portie de gulyas.

Doamnele, mai dure chiar decat juriul, au fost foarte atente si la conditiile in care a fost pregatita mancarea!

Concluzia vine de la domnul care tocmai s-a delectat cu un portie delicioasa de gulyas.

”Nemaipomenit. Daca s-ar face, in fiecare duminica as veni”. Concursul de gatit gulyas este organizat de Centrul Cultural Maghiar din Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si