Close sidebar
Close sidebar

"Bucatarul roman de la Londra nu a riscat nimic", spune un comisar-sef

Mihai Untaru, un comisar-sef in rezerva, a comentat cazul lui Florin Morariu, un bucatar din Londra, care a atacat teroristii cu facaletul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Oameni buni e atac terorist aici, au impuscat oameni, uitati, am iesit afara. I-am dat un baschet in cap la un terorist d-ala, fereasca Dumnezeu ce e aici. Bai, Florin, i-am dat baschet, du-te si adu facaletul", spunea Florin pe o filmare publicata pe Facebook.

In opinia lui Mihai Untaru, in contextul celor publicate in mediul online, nu exista un pericol pentru viata lui Florin.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Nu exista un pericol. Riscul de elimina un astfel de martor este foarte mic. Daca am fi vorbit de un atac mafiot, atunci ar fi existat un pericol", a spus comisarul-sef pentru dcnews.ro.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI