Apa caldă este sistată în anumite zone

„Continuă lucrările de reparaţii realizate în intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, în următoarele zile, în zona unei alte intersecţii, respectiv Matei Basarab cu Delea Nouă. Înlocuirea unui nou tronson de reţea, faţă de cel decis iniţial, a fost impusă de starea de degradare a conductelor ”, a anunțat vineri Termoenergetica.

Compania a mai transmis că vor fi instalate şi patru vane de sectorizare.

Citește și: Primăria Capitalei a scăpat de datorii. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan

„În total vor fi înlocuiţi aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametre de 300mm şi 500mm. În această zonă reţeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1993 ”, a mai transmis compania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit Termoenergetica, lucrările vor fi finalizate la data de 17 mai 2023. Pe perioada desfăşurării intervenţiilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă fiind întreruptă.

„Menţionăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziţionat la capătul reţelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens.

De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfăşurarea circulaţiei rutiere”, a mai transmis compania.

Primăria Capitalei a scăpat de datorii. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan

Nicușor Dan a anunțat că datoriile curente ale Primăriei Capitalei au fost închise și că Bucureștiul a trecut pe lângă faliment.

Citește și: Nicușor Dan a anunțat că Primăria Capitalei a plătit datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica

Primarul Capitalei susține că s-a ajuns în această situație pentru că, în trecut, lună de lună, erau cheltuiți mai mulți bani decât avea  Primăria.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Vestea pe care v-o dau este că la sfârşitul anului trecut am stins, am închis datoriile curente ale Primăriei Capitalei, deci am început anul 2023 fără datorii curente. De ce e asta important? E important să avem încrederea mediului privat, bănci şi companii, pentru că e important ca la lucrările noastre să vină companii private care să lucreze şi vin.

Şi am văzut un exemplu, la sfârşitul anului trecut a trebuit să împrumutăm repede 500 de milioane de lei pentru a evita colapsul sistemului de termoficare şi, având această încredere, am reuşit. De unde am plecat? Am plecat de la o datorie curentă de trei miliarde de lei. (…) Şi am plecat de la o listă de 150 de companii şi persoane private care ne popriseră conturile la sfârşitul anului 2020 ”, a declarat  Nicuşor Dan  într-o conferinţă de presă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si