Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Bucureștenii ar putea renunța la masca de protecție în următoarea perioadă

S-ar putea renunța la masca de protecție în spațiile deschise în perioada imediat următoare. Este anunțul prefectului capitalei care a spus că rata de infectare este în scădere, și ca atare, sunt luate în calcul și alte măsuri de relaxare.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În 2-3 săptămâni am putea renunța la masca de protecție în spațiile deschise dacă Bucureştiul va ajunge la o rată de infectare de sub 3,5 la mie, spune prefectul capitalei. Tot atunci, am putea avea parte și de alte măsuri de relaxare, precum redeschiderea sălilor de sport, terasele și magazinele să fie deschise până la ora 21.

Citeste si: Secretarul de stat Andrei Baciu a vorbit despre relaxarea restricțiilor peste două luni

Când renunțăm la carantina de weekend

Mai mult- se ia în calcul și renunțarea la carantina de weekend, în schimb, va rămâne valabilă carantina de noapte pe toată durata săptămânii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO-Poliția are deja doi suspecți în cazul bărbatului ucis în Brașov

Totodată, am putea asista și la alte relaxări, atunci când 50% din populația capitalei va fi vaccinată, dar spun autoritățile, că cel mai probabil se va atinge această țintă abia la toamnă.

Până atunci, singurul loc unde vom putea sta sigur fără mască de la 1 iunie este la plajă, pe litoral.

Citeste si: VIDEO -Soția unui milionar la Loto, acuzații pentru medici- malpraxis

Citeste si: 3 reguli pe care românii care merg la slujba de Înviere trebuie să le respecte. Anunțul premierului Florin Cîțu: „Lucrurile sunt foarte simple!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI