Close sidebar
Close sidebar

Bucurestenii sunt in alerta! S-a propus interzicerea circulatiei rutiere, in weekend, in Capitala! Vezi ce amenzi se vor aplica!

Bucurestenii sunt in stare de alerta si stau cu ochii pe Primaria Capitalei. Un consilier de la Primaria Bucuresti propune interzicerea circulatiei rutiere!

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Propunerea a fost facuta de Lucian Iliescu, un consilier al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB). 

Acesta sustine ca scopul restrictionarii circulatiei, in weekend, are ca scop scaderea poluarii in Capitala. Daca va fi votata de Consilul General al PMB, masura urmeaza sa fie implementata pe 1 si 2 septembrie, in ultimul weekend de dinaintea inceperii anului scoalar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Astfel, locuitorii Bucurestiului trebuie sa stie ca daca propunerea va primi unda verde si va fi pusa in practica, ei nu vor mai putea circula pe strazile publice cu masinile personale.

Astfel, de sambata, 1 septembrie, de la ora 10:00, pana duminica, 2 septembrie la ora 16:00, pe drumurile publice vor circula doar masinile Ambulantei, autospecialele de pompieri, masinile Politie si taxiurile.

Restrictia nu include vehiculele RATB si nici autospecialele care indeplinesc sarcini publice, transporta alimente si cele care aprovizioneaza pietele.

Desigur, fac exceptie de la regula vehiculele care transporta persoane cu handicap, scriu cei de la AUTO-BULD.RO.

Consilierul Primariei sustine ca daca masura propusa de el va trece de sedinta de consiliu, Bucurestiu va avea parte de o zi in care va fi poluat mai putin. Din cate se pare, acesta isi doreste sa implementeze regula o data pe luna, iar amenzile practicate pentru soferii care incalca restrictia de trafic vor fi de 500 pana la 2.000

de RON.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI