Copilă de 11 ani, agresată în scara blocului

Scenele șocante s-au întâmplat în sectorul 6 al Capitalei. Minora de doar 11 ani tocmai ce intra în scară atunci când a dat nas în nas cu cel care avea gândurile tulburi și a agresat-o sexual. Copila le-a povestit părinților că, cel care ar putea să-i fie bunic, s-a apropiat de ea și ar fi atins-o indecent fără pic de remușcare.

Individul și-a recunoscut parțial faptele

Individul le-a recunoscut anchetatorilor că s-a întâlnit cu minora pe casa scării și ar fi sărutat-o pe obraz, însă neagă acuzația că ar fi atins-o în zonele intime.

Citeste si: Un pensionar de 73 de ani a fost reținut de polițiști, după ce a abuzat mai multe femei. Ce le făcea victimelor

Bătrânul nu este la prima abatere de acest fel

Locatarii blocului spun că bâtrânul este cunoscut pentru comportamentul indecent pe care l-ar avea chiar și cu alte femei din zonă. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei care locuiesc în bloc sunt terifiați, dar spun că nimic nu îi miră și asta pentru că pensionarul, în vârstă de 79 de ani,  era cunoscut pentru comportamentul îndoielnic pe care îl avea din cauza consumului mare de alcool.

Citeste si: VIDEO| Pedeapsă istorică pentru pastorul din Suceava, acuzat că și-a abuzat cele patru fetițe minore

Și mai grav este că la doar câțiva metri de scara în care totul s-a întâmplat și unde locuiește individul este un parc de joacă unde zilnic stau zeci de minori.

Părinții sunt acum șocați și spun că le este teamă să își mai lase copiii în parc.

Bătrânul este cercetat acum pentru agresiune sexuală și riscă o pedeapsă de la 3 la 10 ani de închisoare.

Citeste si: Scene de coșmar în Buzău! O minoră a fost bagată cu forța într-o mașină, în timp ce mergea la magazin

VIDEO- Ce spun vecinii despre pensionarul agresor:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si