- Aceste este bulevard principal. Prin mijlocul nametilor. Perfect! Baga, baga, baga. Nu este bine! Nu este bine! Vai de capul nostru, ce este aici! Calea Mosilor,  Bucuresti!

-Aceasta este strada Matei Basarab din sectorul 3 al capitalei.  Utilajul a trecut doar o singura data, pe la ora 7.  Pe aici a intrat cred ca doar un utilaj din acela micut, cu lama mica, iar aleile din spatele blocului impracticabile, total impracticabile.

A fost un cod galben, nu portocaliu, cod galben.

BUCURESTIUL, PARALIZAT

-Este blocat tot orasul! Din Rahova vii pe jos!

GABRIELA FIREA: Daca suntem cu totii multumiti de deszapezirea care s-a facut dupa 11 ore de ninsoare abundenta? Intotdeauna este loc de mai bine!

Acestea sunt urmarile codului galben emis de meteorologi in capitala! Doar pe bulevardele principale s-a circulat si aici extrem de greu! Pe strazile secundare abia daca se vedeau dimineata urmele utilajelor de deszapezire!

GABRIELA FIREA: Ce pot sa va asigur. Ca planul nostru de deszapezire a fost aplicat asa cum l-am gandit de asta vara. Ne ajuta Dumnezeu si  nu va mai ninge spre seara va fi doar ger ceea ce nu va fi foarte placut dar macar nu mai ninge abundent si vom avea timp ca pana spre weekend sa putem sa facem o deszapezire si pe strazile laterale si pe toate trotuarele.

-Oamenii merg  linia de tramvai si pe strada, pentru ca pe trotuar nu se circula.
Ia, uitati cat sunt nametii de mari, cat masinile. Ia, uitati trotuarele. Asa se circula,  la ora 9  dimineata, prin Bucuresti. Uite, cum circula! Pe mijlocul drumului! Zici ca suntem in Siberia! Pe unde sa se duca?

Asta este intrebarea care sta pe buzele tuturor: daca dupa un cod galben Bucurestiul arata asa, ce s-ar intampla la un cod rosu?

-Guvernul Romaniei este inzapezit! Dar, uite, sunt 3 oameni! 3 oameni deszapezesc in fata Guvernului! Domnul Grindeanu  este sinistrat.


Nici macar in centrul Bucurestiului nu s-a circulat ca intr-o capitala europeana, in anul 2017. In fara Guvernului doar cativa angajati ai societatilor de salubrizare se luptau cu troienele. Iar, pe unul dintre cele mai mari bulevarde s-a mers mai rau ca intr-un catun uitat de lume. Tot pe sosea au circulat si pietonii caci trotuarele nu se mai vedeau!

Chiar exista masini si in capitala si chiar ar fi trebuit sa se circule!

Insa, astazi Bucurestiul a semanat mai mult cu un oras uitat de lume, de autoritati, de toti, sub nameti!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si