Oricat de ciudat vi s-ar parea, ceea ce vedeti nu sunt imagini surprinse pe un drum dezafectat, ci pe un bulevard din centrul capitalei.

Groapa pe care ati vazut-o nu e  singura. Sunt multe strazi ciuruite de gropi in toate sectoarele. Pana acum, Administratia Strazilor Bucuresti se laudă că a astupat aproximativ 1.400

de gropi, iar in momentul de fata mai sunt aproximativ 200 de cratere in lucru.

Una dinre cele 200 de gropi se afla chiar aici! pe Splaiul Independentei! Si daca vrem sa o masuram si bagam piciorul in ea se vede clar cum ne ajunge pana la glezna! La lectia de astazi o sa aflam cum se masoara groapa! Adica ii facem volumul!

Alta problema... Gurile de canal.... Si este chiar in drum. Adica n-ai cum s-o eviti pentru ca aici in curba soferii sunt nevoiti s-o ia in plin!...

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mai departe catre centru peisajul e asemanator... Si chiar in buricul targului, in fata Ateneului Roman, incurca circulatia o mica prapastie!

Asta este chiar prea de tot! Cat ai vrea sa o eviti nu ai cum... Nici sa o prinzi in tre roti

Pe de alta parte administratia strazilor munceste de zor la peticeala! Sunt si acestea niste plombari care probabil daca o sa intre in lucru zona o sa fie decapate.

Adica sunt provizorii! provizorii, da. Ca sa nu mai fie gropi!

In timp ce autoritatile anunta ca pe arterele principale mai sunt doar 200 de gropi, aplicatiile spun ca sunt in jur de 5000. Insa si aici e un semn de intrebare caci am conftuntat si noi ce e pe harta si ce e in teren si rezultatul nu e acelasi.

Primarul General al Capitalei spune ca recensamantul gropilor facut de subalternii sai e fara gres.

Asadar in cateva saptamani ar trebui sa inceapa marea asfaltare! Doamne ajuta!

In Maramures e la fel de "roz" situatia

În Maramureş, asfaltarea a început deja, Un cetăţean revoltat i-a filmat pe muncitorii care umpleau de zor gropile cu pământ şi pietre.

Sa ne mai miram ca circulam prin tara gropilor? Drumurile n-arata ca dupa razboi fara motiv. De vina e, se pare, proasta asfaltare, facuta mai mereu in  bataie de joc. 

Revolta barbatului pare intemeiata. In loc sa vina cu utilaje pentru asflatare, mai multi muncitori descarca dintr-o autitlitara pamant si pietre, pe care le varsa apoi in gropile de pe sosea.

Cand sunt luati la rost lucratorii de la Drumuri si Poduri dau bir cu fugitii.

Cel mai probabil, imaginile vor ajunge si la superiorii muncitorilor care vor avea de dat explicatii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si