Anunț important pentru bucureșteni. Autoritățile spun că peste 850 de blocuri din Capitală vor rămâne fără apă caldă, din cauza unor lucrări de reparații pe conductele rețelei termice.

Astfel, în toate sectoarele din București va fi oprită apa caldă mai multe zile la rând, începând cu data de astăzi, 5 august.

Citește și: Sute de blocuri din București au rămas fără apă caldă. Care sunt zonele cele mai afectate?

apă caldă

Apă la robinet

[Sursa foto: Freepik]

Apa caldă se oprește iar 

Potrivit Termoenergetica, lucrări se vor face la rețeaua cuprinsă între traversarea Căii Giulești și Calea Griviței, Sectoarele 1 și 6, astfel că 12 blocuri nu vor avea apă caldă până marți la ora 23:00.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Lucrări vor fi și în zona străzilor Torentului, Cozia, Terasa Colentina, Doamna Ghica din Sectorul 2, lucru care înseamnă că 452 de blocuri nu vor avea apă caldă până pe 19 august, ora 23:00.

Oprirea apei calde se va face și în Sectorul 3, pe zona străzii Gruiul Argeșului. Acolo, până sâmbătă, ora 23:00, 17 blocuri nu vor avea apă caldă. Și tot în Sectorul 3, în zona stadionului Olimpia și a Căii Vitan, 230 de blocuri vor rămâne fără apă caldă până miercuri, la ora 23:00.

Citește și: VIDEO- Bucureștenii ar putea rămâne fără apă caldă și căldură, la iarnă. Ce anunț a făcut Ministrul Energiei în acest sens

Oprirea agentului termic se va face și la punctele ”Metalurgiei+ 2A Metalurgiei” până vineri, ora 23:00. Și tot în același sector, lucrări vor fi și pe străzile Luică și Reșița, unde 166 de blocuri nu vor avea apă caldă la robinet până miercuri, ora 23:00.

Iar alte 14 blocuri, de data aceasta de pe bulevardul Unirii din Sectorul 5 nu vor avea nici ele apă caldă până vineri la ora 23:00. Și tot până vineri, la aceeași oră, sistarea agentului termic se va face și pe strada Virtuții din Sectorul 6.

apă caldă

Apă la robinet 

[Sursa foto: Freepik]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si