"Suntem în pregatirea documentatiei pentru achizitionarea a 500 de autobuze noi, extrem de necesare pentru înnoirea parcului auto al RATB, o actiune care, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit sa se întâmple cu multi ani în urma. Potrivit legislatiei de ultima ora, 30% din aceste autobuze vor trebui sa fie electrice, ceea ce este un semn bun, ca începem si noi sa investim în mediu si sa tinem cont, la fiecare investitie, si de calitatea aerului.

Documentele sunt aproape de finalizare, iar în primavara ne dorim sa avem în Bucuresti primele autobuze noi ale RATB, euro 6, cu toate dotarile necesare, de ultima ora, cu multe detalii tehnice, cu facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, precum si posibilitatea de monitorizare a tuturor calatorilor. Va fi posibila o monitorizare matematica, la virgula, a tuturor calatorilor si se vor putea realiza decontarile asa cum este normal, cât mai corect si cât mai facil", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Totodata, primarul Capitalei a precizat ca va avea discutii si cu reprezentantii RATB despre transformarea companiei in societate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si