„Evităm să luăm măsuri mai dure”, a declarat Berbeceanu, adăugând că e „nefiresc” să iei măsuri noi, dacă cele actuale nu sunt respectate.

Traian Berbeceanu mai afirmă că „Nu ne aflăm într-un asemenea scenariu”, răspunzând la o întrebare din partea jurnaliștilor pe tema carantinării Capitalei.

Prefectul a precizat că nu se poate vorbi nici de eliminarea unor restricții

„Respectându-le, evităm să luăm măsuri mai dure. Toți ne dorim să avem sărbători liniștite, dar nu doar autoritățile trebuie să facă asta, ci și populația trebuie să respecte măsurile”, a spus Prefectul Capitalei.

Berbeceanu spune că au fost mai puține controale în capitală, pentru că poliția a fost angrenată în activități privind alegerile parlamentare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Acum suntem cu toate efectivele pe zonele măsurilor aflate în vigoare”, a adăugat el.

Viceprimarul Vlad Voiculescu a spus ieri că va vorbi cu primarul Nicușor Dan despre varianta intrării Bucureștiului în carantină.

„Acum Bucureștiul nu intră în carantină, e ultima ipoteză așa cum ea s-a luat în alte orașe, cum a fost pusă în practică la Sibiu.

Nu se pune această problemă acum în Capitală", a declarat Nicușor Dan.

Citeste si: Dezvăluiri șoc de la Guvern. Nicoale Ciucă a dat ordinul. Schimbări importante în PNL


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si