Close sidebar
Close sidebar

Bucureștiul va intra în carantină? Ce spune Prefectul Capitalei

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a afirmat că „Bucureștiul nu va intra în carantină”, după o ședință, subiectul principal fiind evoluției epidemiei de COVID-19. Bucureștiul este în scenariul roșu din 19 octombrie, atunci când rata de infectare a depășit 3 cazuri la mia de locuitori în 14 zile. Indicatorul a continuat să crească, însă autoritățile nu au impus până acum alte restricții.

Alina Raducu,

Bucureștiul va intra în carantină? Ce spune Prefectul Capitalei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Evităm să luăm măsuri mai dure”, a declarat Berbeceanu, adăugând că e „nefiresc” să iei măsuri noi, dacă cele actuale nu sunt respectate.

Traian Berbeceanu mai afirmă că „Nu ne aflăm într-un asemenea scenariu”, răspunzând la o întrebare din partea jurnaliștilor pe tema carantinării Capitalei.

Prefectul a precizat că nu se poate vorbi nici de eliminarea unor restricții

„Respectându-le, evităm să luăm măsuri mai dure. Toți ne dorim să avem sărbători liniștite, dar nu doar autoritățile trebuie să facă asta, ci și populația trebuie să respecte măsurile”, a spus Prefectul Capitalei.

Berbeceanu spune că au fost mai puține controale în capitală, pentru că poliția a fost angrenată în activități privind alegerile parlamentare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Acum suntem cu toate efectivele pe zonele măsurilor aflate în vigoare”, a adăugat el.

Viceprimarul Vlad Voiculescu a spus ieri că va vorbi cu primarul Nicușor Dan despre varianta intrării Bucureștiului în carantină.

„Acum Bucureștiul nu intră în carantină, e ultima ipoteză așa cum ea s-a luat în alte orașe, cum a fost pusă în practică la Sibiu.

Nu se pune această problemă acum în Capitală", a declarat Nicușor Dan.

Citeste si: Dezvăluiri șoc de la Guvern. Nicoale Ciucă a dat ordinul. Schimbări importante în PNL

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI