Close sidebar
Close sidebar

Bucuria a fost de scurtă durată pentru o tânără de 18 ani care abia a luat permisul auto: a făcut praf 4 mașini

O tânără de 18 ani a făcut accident cu prima ocazie în care a ieșit la plimbare cu mașina, bucuroasă fiind că a obținut permisul de conducere.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sursă foto: Libertatea

S-a întâmplat în Piatra Neamț. Șoferița a reușit „performanța” de a avaria serios 3 mașini care erau parcate pe o stradă cu sens unic. Inclusiv autoturismul pe care îl conducea tânăra a fost făcut praf din cauza vitezei excesive.

Citeste si: Doliu în lumea medicinei! A murit Maria Paraschiv

Accidentul s-a produs în noaptea de 10 februarie.

Citeste si: Un japonez în vârstă de 112 ani, declarat cel mai vârstnic bărbat din lume

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Polițiștii care au venit la fața locului au fost surprinși în momentul în care au observat că permisul fetei figura ca eliberat în aceeași zi în care a avut loc și accidentul.

Citeste si: Ela Crăciun panicată după ce a avut accident de mașină: „Mulțumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine!”

Potrivit Libertatea, tânăra șoferiță este elevă în ultimul an la un liceu din Piatra Neamț și a împlinit vârsta majoratului cu o lună în urmă.

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI