Este mare bucurie în familia lui Theo Rose! Artista este în culmea fericirii după ce ea și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată! Cei doi au surprins pe toată lumea cu relația lor, dar și cu sarcina care a fost făcută publică la puțin timp după ce și-au oficializat relația.

Ziua de 14 iunie este magică pentru cei doi îndrăgostiți, deoarece astăzi, cei doi au ajuns la spitalul privat unde urma să nască.

În jurul orei 08:00, artista a intrat în operația de cezariană și l-a adus pe lume pe fiul ei, micuțul Sasha, potrivit Spynews.ro

Citește și: Bianca Drăgușanu, însărcinată din nou? „O să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare!”

Theo Rose, proaspătă mămică!

Theo Rose a adus pe lume primul ei copil! Micuțul Sasha a fost foarte dorit și așteptat de părinții lui iubitori care sunt gata să îi ofere ce este mai bun pe lume.

Sasha nu a venit pe lume atunci când a simțit Theo Rose, ci atunci când universul a decis că este momentul ca părinții lui să facă cunoștință cu el.

Înainte de naștere, artista a declarat că s-a gândit mult timp la numele copilului ei și a precizat că îl va numi Sasha Ioan.

„E aici! Îl țin în brațe!”

La doar câteva ore după ce a devenit mămică, Theo Rose a făcut și primele declarații! Le-a mulțumit fanilor săi pentru mesaje și le-a promis că le va da mai multe detalii

după ce își va reveni complet după procedura suferită.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Theo Rose a anunțat când urmează să nască. Ce a declarat artista după ultima vizită la medic

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a scris Theo Rose, pe pagina personală de Instagram, la doar câteva ore după ce l-a adus pe lume pe micuțul Sasha.

Bucurie infinită în familia lui Theo Rose! Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată: „E aici! Îl țin în brațe!”

Bucurie infinită în familia lui Theo Rose! Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată: „E aici! Îl țin în brațe!”

[Sursa foto: Instagram]

Dezvăluiri inedite după nașterea lui Sasha

Familia artistei îi este acesteia alături la fiecare pas, iar în ceea ce privește venirea pe lume a lui Sasha, toți au așteptat cu sufletul la gură acest moment magic.

Theo Rose a dezvăluit cu puțin timp în urmă că sora sa, Raluca Diaconu, va fi mătușa bebelușului, dar și părintele spiritual al acesteia. Vedeta și Anghel Damian au ales-o pe sora lui Theo Rose să îi fie nașă micuțului Sasha, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Citește și: Emoționant! Care au fost primele cuvinte ale Danei Roba după ce s-a trezit din comă? „Este conștientă și vorbește”

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă.  Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si