Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Buddy, câinele care a furat inimile internauților

Buddy, câinele îndrăgit pe TikTok a furat inimile internauților prin inteligența de care dă dovadă în filmulețele postate chiar de către stăpânul său. El și Răzvan, cel care l-a crescut încă de la un an, sunt nedespărțiți. Merg împreună la cumpărături, în oraș și în vacanțe.

Redactia Stirile Kanal D,

Buddy, câinele care a furat inimile internauților

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

El este Buddy, câinele favorit al internauților, și prietenul tuturor celor care îl întâlnesc în parc.

R ăzvan Băicoianu, dresor de câine: „Toți copiii se bucură să îl vadă și nu numai. Și el se bucură foarte mult când interacționează cu copiii, cu oamenii bătrâni, cu oameni cu probleme.”

Răzvan e dresor de profesie și cel care l-a crescut pe Buddy de la un an. Nu îi e stăpân, ci prieten, iar asta se vede de când începem interviul.

Citește și: Faimoasa dresoare Elena Țipa a fost ucisă de leul pe care l-a salvat de la moarte

Citeste si: Cine este bărbatul care a murit în timp ce alerga la maratonul din Capitală. I s-a făcut rău în timpul competiției, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Britanicii s-au trezit din nou cu un român periculos abia deportat. Și-a amenințat iubita că îi taie fața ca să arate ca Joker- antena3.ro

Răzvan Băicoianu, dresor de câine: „Îl am de la o lună și trei săptămâni, are șase ani și două luni. Sincer, în momentul de față înseamnă totul, tot ce înseamnă viață personală, vacanțe, muncă, totul se învârte în jurul lui. Practic, el este centrul universului meu în momentul de față.” 

Buddy, câinele care a furat inimile internauților

Răzvan și Buddy au devenit extrem de populari și în mediul online, pe TikTok țin un fel de jurnal al vieții lor.

Sute de mii de oameni abia așteaptă să vadă zilnic ce ghidușii a mai făcut Buddy.

Răzvan Băicoianu, dresor de câine: „Am vrut să arătăm oamenilor cam ce poți trăi cu câinii în general pe unde te poți plimba, câtă libertate pot avea câinii, că pot fi membrii serioși ai familiei pe care să nu-i lăsăm în urmă atunci când plecăm în vacanță.” 

Toate filmulețele postate sunt extrem de apreciate, însă cel mai popular a strâns milioane de reacții.

Răzvan Băicoianu, dresor de câine: „Clipul de ziua lui de anul trecut, are undeva la 6 milioane de vizualizări și din alte țări mi s au transmis laude în privința lui.” 

În comentarii, mulți spun că Buddy pare mai degrabă om decât câine, dar Răzvan crede că orice patruped poate atinge această performanță dacă îi acordăm atenție.

Răzvan Băicoianu, dresor de câine: „Depinde foarte mulți factori, ideea este că orice rasă, orice câine sau de oriunde l-ai lua se poate educa.” 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI