ANPC a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că va avea anul viitor un buget care va permite instituției să se modernizeze și să ajungă la un nivel tehnologic conform zilelor noastre. 

Calculatoarele din instituții vor fi înlocuite

"După o lungă perioadă de timp, în sfârşit, activitatea susţinută a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor a primit recunoaşterea publică pe care o merită. Pentru prima dată, în ultimii anii, greu încercaţi de crize succesive, cu impact direct asupra consumatorilor, datorită eforturilor şi înţelegerii cu care Ministerul Economiei, unul dintre cele mai afectate, în acest timp,

s-a aplecat asupra modului în care ANPC reuşeşte să facă faţă solicitărilor crescânde ale pieţei, în condiţii depăşite cu mult de realitate, instituţia noastră va avea la dispoziţie un buget care o va aduce la un nivel tehnologic apropiat de zilele noastre.

Beneficiind de resurse de cinci ori mai mari față de acest an, 2023 va însemna pentru ANPC un început puternic al modernizării și pregătirii, pentru a face față provocărilor secolului 21." , se arată în comunicatul transmis de ANPC.

Citește și: Carne expirată, descoperită de comisarii ANPC în urma unor controale făcute pe Valea Prahovei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din fondurile alocate de Ministerul Economiei pentru anul viitor, vor fi înlocuinte calculatoarele vechi din cadrul instituţiei cu unele performante, care vor putea face față fluxului mare de cereri din partea consumatorilor.

Unele sedii din țară vor fi modernizate

De asemenea, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a menţionat că din bugetul pentru 2023 vor fi modernizare unele sedii din ţară ale instituţiei. 

Citește și: Anunț ANPC, pentru părinţi, de Moş Nicolae: „Să achiziționeze jucării numai din magazinele specializate”

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

"Sediile ANPC din întreaga ţară, aflate, multe dintre ele, într-o stare greu de imaginat şi în care nu au mai fost realizate renovări sau modernizări de zeci de ani, vor începe ample procese de reamenajare şi optimizare a spaţiului de lucru, astfel încât comisarii ANPC să-şi poată desfăşura activitatea în condiţii cât mai bune, pentru a da un randament sporit în soluţionarea petiţiilor sosite de la consumatori şi în procesul de supraveghere al pieţei. Salutăm implicarea personală a ministrului Economiei, Florin Spătaru, în punerea în valoare a eforturilor zilnice derulate de comisarii ANPC, la nivel naţional, astfel încât consumatorul român – cetăţeanul acestei ţări – să poată beneficia de sprijinul activ pe care ANPC i-l oferă, indiferent de moment, împrejurare sau complexitate a acţiunii, iar drepturile sale, consfinţite prin lege, să fie respectate de operatorii economici care activează în România”, se mai arată în comunicatul ANPC. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si