Astfel, cetăţenii din Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Germania, Olanda, Elveţia, Austria, Belgia, Islanda, Lichtenstein şi Luxembourg nu vor mai putea să călătorească în Bulgaria.

Excepţie o vor face cetăţenii bulgari care vor dori să revină în Bulgaria şi persoanele cu drept de rezidenţă.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii cere DSP Timiş verificări la Spitalul Municipal Timişoara, unde zece nou-născuţi au fost depistaţi cu coronavirus

”Interzic temporar intrarea pe teritoriul bulgar a tuturor cetăţenilor din ţări terţe, pe la toate punctele de trecere a frontierei, pe cale aerului, maritimă, feroviară şi auto”, arată un comunicat al ministrului sănătăţii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Măsurile nu se aplică medicilor, lucrătorilor sociali, echipajelor de transport, oficialilor guvernamentali şi lucrătorilor sezonieri în agricultură şi altor cazuri speciale.

Citeste si: Cîţu: Avem o creştere a cheltuielilor şi o scădere a veniturilor

Bulgaria va permite tranzitul persoanelor din Uniunea Europeană şi Serbia, Macedonia de Nord, Muntenegru şi Turcia care doresc să se întoarcă în ţările lor.

Citeste si: Fostul ofițer MAI care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat. În ce stare se află acum

Bulgaria a închis şcolile, restaurantele şi barurile şi a restricţionat deplasările între oraşe de la jumătatea lunii martie, pentru a încetini răspândirea coronavirusului.

Un număr de 549 de bulgari s-au infectat cu coronavirus şi 22 au murit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si