In articol:
Bulion. Ingrediente:
20 kg roşii
200 g sare
Citeste si: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își măresc familia după un deceniu de relație- wowbiz.ro
ulei
Bulion. Mod de preparare:
”Roşiile se spală şi se taie bucăţi după care se dau prin maşina de tocat cu separator, după care se pune la fiert piureul obţinut.
Citeste si: Varză murată. Când se pune, de fapt, varza la murat? Secretul pe care puţină lume îl ştie
Bulion. Compoziţia se ţine pe foc aproximativ o oră sau până se leagă pasta. La final se pun 12 g de sare (aproximativ o lingură) la trei litri de bulion. Bulionul se toarnă în borcane sau în sticle, şi se adaugă aproximativ un deget de ulei în fiecare recipient, după care se închide ermetic.
Citeste si: Mujdei de usturoi. Cum să îl prepari ca să fie delicios și sănătos. Trei rețete
Bulion. După ce sticlele au fost umplute, într-un vas mare, o cratiţă, se toarnă apă pe jumătate, se pune de jur împrejur prosoape de bucătărie, după care se aşează borcanele sau sticlele şi se fierb aproximativ 30 de minute. După ce au fiert se lasă să se răcească la temperature camerei, ca mai apoi să fie aşezate în cămară”, ne-a explicat Maria Popa.