Close sidebar
Close sidebar

Bulion. Cea mai gustoasă și simplă rețetă. Fără conservanţi

Bulion. Acestă reţetă tradiţională de preparare a bulionului de casă, prezentată de Maria Popa, este clasică, fără conservanţi sau adaos de zahăr, iar opţional, se poate pune puţină sare.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Bulion. Ingrediente:

    20 kg roşii

    200 g sare

    Citeste si: Destin frânt pentru Gabriel. Tânărul în vârstă de doar 16 ani și-a pierdut viața într-un teribil accident de motor, chiar în ziua onomasticii sale- kanald.ro

    Citeste si: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își măresc familia după un deceniu de relație- wowbiz.ro

    Citeste si: Tragedie în Suceava. 5 oameni au murit într-un accident grav. Printre ei și un copil, găsit sub mașina răsturnată- antena3.ro

    ulei

    Bulion. Mod de preparare:

    ”Roşiile se spală şi se taie bucăţi după care se dau prin maşina de tocat cu separator, după care se pune la fiert piureul obţinut.

    Citeste si: Varză murată. Când se pune, de fapt, varza la murat? Secretul pe care puţină lume îl ştie

    Bulion. Compoziţia se ţine pe foc aproximativ o oră sau până se leagă pasta. La final se pun 12 g de sare (aproximativ o lingură) la trei litri de bulion. Bulionul se toarnă în borcane sau în sticle, şi se adaugă aproximativ un deget de ulei în fiecare recipient, după care se închide ermetic. 

    Citeste si: Mujdei de usturoi. Cum să îl prepari ca să fie delicios și sănătos. Trei rețete

    Bulion. După ce sticlele au fost umplute, într-un vas mare, o cratiţă, se toarnă apă pe jumătate, se pune de jur împrejur prosoape de bucătărie, după care se aşează borcanele sau sticlele şi se fierb aproximativ 30 de minute. După ce au fiert se lasă să se răcească la temperature camerei, ca mai apoi să fie aşezate în cămară”, ne-a explicat Maria Popa.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI