„În acest an, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, în cadrul celei de-a VI-a ediții a programului "Bun venit copilărie", intitulat "Prin joc în viață", echipa Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, coordonată de părintele președinte Vladimir Beregoi, vom fi prietenii copiilor și împreună Îl vom mărturisi pe Dumnezeu, lăsând nevinovăția copilăriei să ne roureze sufletul și să ne vindece de uscata grijă a celor trecătoare.

Fiecare copil poartă în sine o scânteie de la Dumnezeu și doreşte să-şi trăiască copilăria din plin, să şi-o împartă cu prietenii, dar mereu are nevoie de sprijin și îndrumare.

Fii și tu prietenul celor ce întruchipează inocența!”, a transmis Episcopia Hușilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Sărbătoare în familia lui Radu Andrei Tudor, prezentatorul “NEWSTIME”, de la Kanal D2 “Așa am prins curaj să îl iau în brațe…”

Cum se poate dona

Puteți sprijini acest eveniment prin donații directe în:

Contul în Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Huși.
Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;
Revolut: 0757 938 531 revolut.me/afilantropiahusi


Site: https://filantropiahusi.ro/
La sediul Asociației Filantropia Ortodoxă Huși str Mihail Kogălniceanu, nr. 19, Huși

Episcopia Ortodoxă a Huşilor 

Episcopia Ortodoxă a Huşilor aparține Bisericii Ortodoxe Române. 

Citește și: Înălțarea Domnului 2023. Este ultima zi când se pot mânca ouă roșii! Ce NU se face pe 25 mai?

Episcopia Huşilor a fost întemeiată în anul 1598 și a funcţionat neîntrerupt până la comunism, când a fost desfiinţată, urmând a-și relua activitatea în anul 1996.

În cadrul Episcopiei Hușilor funcționează 3 protopopiate (Vaslui, Bârlad și Huși), care totalizează un număr de 294 de parohii și 192 filii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si