Faceti cunostinta cu Enya, Antonia si Eric, trei pitici pusi pe sotii. Ei sunt deja printre "veteranii" cursului de bune maniere, asa ca o mica recapitulare nu strica.

Pana aici totul merge ca pe roate. Distractia incepe cand se trece la noua lectie: vizita la muzeu.

Cu imaginatia mogaldetelor e greu sa te pui, dar lucrurile sunt serioase. La fel ca mancarea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O regula de bun simt, nu-i asa? Chiar si asa nu poti decat sa te intrebi daca prichindeii chiar inteleg ceva sau privesc totul ca pe o joaca.

Simina Mayer, lector:" De exemplu, un baietel odata, desi parea total neatent la cursul de eticheta la masa, atunci cand a avut pauza de masa cu colegii lui, la scoala, si a vazut un coleg de-al lui cu coatele pe masa i-a spus "stii, nu e frumos sa stai cu coatele pe masa!".

Cursul de bune maniere se intinde pe 12 sedinte, timp de 3 luni de zile. Costul unei sesiuni este de 135 de lei, iar micutii sunt impartiti in trei grupe, in functie de varste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si