Bunica Florentina a povestit cum fiica sa adoptiva i-a intors spatele cand avea cea mai mare nevoie de ea. Ea a dezvaluit ca Diana si-a schimbat comportamentul radical dupa ce a aflat ca e infiata.

"Eu m-am dus prima data la leaganul de copii si am vazut-o pe Diana. Avea o paturica rosie cu ea si era cea mai frumoasa de acolo. Nu mancam un covrig, dar alergam sa o pot obtine.

Toata lumea imi spunea ca Diana va ajunge undeva sus in viata aceasta. La 14 ani a aflat ca este infiata. S-a schimbat total de atunci, s-a apucat de baut, de fumat, fura si din casa. Mama mea s-a omorat pentru ca Diana ne-a batut cu o seara inainte pe amandoua. Am intrebat-o doar de ce a iesit si ea ne-a strans de gat si pe mine si pe mama. A doua zi am aflat ca mama mea s-a aruncat de la etajul 8 ​", a povestit femeia, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Acum ea a nascut un baietel

si l-a dat la stat pentru ca nu si l-a dorit deloc. De la vreo 2 ani jumatate l-am crescut eu pe cel mic, dar acum mi-a fost luat. Eu acum imi vreau nepotelul si daca voi avea o casa il voi lua inapoi", a continuat femeia cu durere in suflet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si