Close sidebar
Close sidebar

Bunicul băiețelului de 12 ani electrocutat în gara la Valul lui Traian este devastat de durere! "Sper să treacă peste necazul ăsta!" - Abia și-a stăpânit lacrimile când a vorbit despre nepotul lui!

Fenomenul Selfie-urilor în locuri periculoase poate face încă o victimă.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un copil de 12 ani din județul Constanța se luptă să trăiască după ce a vrut să își facă un selfie pe o garnitură de tren și totul s-a terminat tragic.

Citeste si: El este pasagerul care a scăpat din tragedia aviatică în care au murit 157 de persoane! Doar două minute au lipsit: "Am crezut că mă prăbuşesc, pentru că mi-am dat seama cât de norocos sunt"

Puștiul, împreună cu mai mulți colegi, au mers în gara la Valul lui Traian și au vrut să se suie pe un tren de marfă pentru a obține un instantaneu ideal. Din nefericire, în momentul în care s-a cocoțat și a ridicat mâna pentru a-și face poză, s-a format un arc de curent care l-a electrocutat pe micuț.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta s-a ales cu arsuri pe 80% din suprafața corpului și a fost transportat de urgență la Spitalul de Arși din București.

Citeste si: Imaginile ANULUI! În compania cui a fost surprinsă Andreea Marin la film, în mall? Nu s-au mai ascuns de nimeni!

O echipă de reporteri Kanal D au reușit să stea de vorbă cu bunicul micuțului, iar acesta era distrus de durere. "Am auzit că a mers cu niște prieteni. Nu știu ce căutau acolo, în gară. Din ce am aflat, am înțeles ca pe față și pe mânuțe e ok, dar că simte arsuri puternice în piept. Așteptăm să treacă cu bine peste această cumpănă. El era un copil bun, ascultător, dar era mai aventuros așa, nu îi plăcea să stea degeaba.
Nu știm ce să zicem. Probabil ar fi bine ca aceste gări să fie păzite, să le zică cineva că nu au ce căuta pe trenuri."
, a spus cu ochii în lacrimi bunicul puștiului.

Citeste si: Fotbalul românesc e mai sărac fără el! A murit fostul portar Ioan Anton! Cancerul l-a răpus la 56 de ani!

MAI MULTE DETALII ȘI INFORMAȚII DESPRE ACEST CAZ AFLI DISEARĂ DE LA JURNALUL ȘTIRILOR KANAL D DE LA ORA 19:00!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI