S-au împlinit 5 ani de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșeanu au dispărut. În urma lor au rămas două familii îngenuncheate de durere, care încă trăiesc cu speranța că fetițele lor se vor întoarce acasă într-o zi. Între timp, Gheorghe Dincă, cel care a fost acuzat de dispariția celor două fete, își duce viața în spatele gratiilor, susținând în continuare că nu el este cel vinovat.

Bunicul Luizei Melencu își trăiește cu greu bătrânețile, cu gândul la ce i s-a întâmplat nepoatei sale.

Recent, încă măcinat de evenimentele tragice prin care a trecut familia sa, a făcut o declarație cu totul neașteptată despre momentele de dinainte ca Luiza să dispară fără urmă. Acesta a povestit ca a avut o presimțire sumbră, știind la acel moment că ceva nefast avea să se întâmple cu nepoata sa.

Bătrânul, cu durere în suflet, a mărturisit că fix pe data de 14, ziua în care Luiza a dispărut, a avut o premoniție care l-a neliniștit teribil.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

„Când a dispărut, pe 14, am avut o premoniție. Când am venit de la pescuit, îmi spunea ceva că s-a întâmplat ceva. Prima grijă când am intrat în curte, am întrebat de Luiza. Aici e problema. E Dincă vinovat? Atunci DIIICOT să vină cu dovezi.”,  a spus bunicul Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Unde s-ar afla, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu? Monstrul din Caracal a spus totul! Ce s-a întâmplat după ce a mărturisit adevărul

Bunicul Luizei Melencu nu crede că Gheorghe Dincă este vinovat

De asemenea, în mod cu totul surprinzător, bărbatul a dat de înțeles că pune la îndoială decizia autorităților de a-l găsi vinovat pe Gheorghe Dincă. Cere dovezi concrete, care să-l incrimineze 100%, mărturisind că nu are încredere deplină în instituțiile statului.

„În situația actuală este foarte greu să mă pronunț (n.r. dacă trăiește Luiza Melencu), pentru că instituțiile, v-am mai zis, eu am ce am cu instituțiile. La mine să vină cu probe, dovezi, să-mi spună pentru ce l-au arestat pe Dincă.”, a mai spus bătrânul.

Citește și: „Am vrut să mă arunc în fața mașinii” Mama Luizei Melencu își strigă durerea, la 5 ani de la dispariția fiicei ei! Femeia a fost la un pas de sinucidere de mai multe ori


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si