Batrana sta in zona Bucur Obor din Capitala si implora oamenii sa cumpere marar pentru a mai putea trai inca o zi. Cei care au vazut-o spun ca bunica nu accepta bani de pomana.

”Vineri, 16.Iunie.2017! Aceasta batranica implora trecatorii, cu lacrimi in ochi, sa cumpere marar! Plangand spune ca nu a vandut nimic de azi de dimineata...O gasiti in zona Bucur Obor, la iesirea din magazinul Obor, spre Doamna Ghica, langa florarie! M-am oprit un minut langa dansa, cu foarte mult nu am putut sa o ajut...

Dar cu putin de la mine, cu putin de la voi, poate strange de o gustare pe ziua de azi! Aceasta este batranetea din zilele noastre! Pacat, pacat... Am plecat cu lacrimi in ochi, dar multumita sufleteste ca am putut sa o strang de mana...(...) Mi-a comunicat o doamna ca batranica iese destul de des in aceea zona! Probabil o gasiti dimineata! Imi pare rau, dar nu stiu alte detalii despre batranica de la Obor! Nu stiu nici daca iese zilnic acolo... Din pacate...Am intalnit-o intamplator, nu am intrebat cum se numeste, nici daca are telefon... Eram pe fuga, in trecere pe acolo...”, a scris o femeie pe o retea de socializare, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un alt utilizator a povestit ca a vrut sa ii ofere bunicii bani, insa a refuzat spunand cu lacrimi in ochi ca nu primeste „bani nemunciti”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si