Viata i-a suras tanarului de atunci si, foarte curand, agentia la care s-a inscris i-a oferit un rol in serialul  Ilhamurlar Altinda. I-a placut atat de mult pe platourile de filmare incat s-a decis sa urmeze o cariera in actorie, absolvind Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Maltepe.

"Secretul succesului meu este perseverenta. Mi-am inceput cariera de actor de la zero, in urma cu 11 ani.

Initial am lucrat in fata aparatului foto, ca model, apoi am ajuns in fata camerei de filmat, ca actor. Am perseverat si am pus multa pasiune in tot ceea ce am facut",  declara chipesul actor intr-un interviu acordat presei din Turcia.

Citeste si: Ce vedem în această seară în „Dragoste și secrete"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Burak Serdar Sanal este un actor versatil, jucand atat personaje pozitive cat si negative, in comedii dar si in drame. Cooptarea sa in distributia serialului "Dragoste si secrete", in care da viata personajului Pilot/Suleyman, i-a pus in valoare talentul actoricesc si i-a adus primul premiu.

"Suleyman este, de fapt, un om foarte bun si plin de compasiune, sub platosa pe care si-a construit-o. Compasiunea este una dintre cele mai frumoase trasaturi ale oamenilor, dupa parerea mea. Am invatat inca din copilarie sa fiu compatimitor cu oamenii, natura si animalele. Acest lucru ofera intotdeauna energie pozitiva vieții noastre. Pilot/Suleyman este foarte diferit de rolurile pe care le-am jucat pana acum si sunt incredibil de fericit ca imi pot depasi limitele in ceea ce priveste actoria.

Cu cat ne putem arata mai multe valente ale talentului nostru, cu atat credibilitatea noastra creste in ochii publicului. Este un sentiment satisfacator pentru mine, sa nu ma limitez la personaje uniforme, ci sa ma perfectionez zi de zi", spune indragitul actor, subliniind  atuurile care l-au atras catre rolul pe care il interpreteaza in serial.

Dincolo de satisfactia profesionala, acest serial i-a adus in cale si iubirea, Burak Serdar Sanal traind o frumoasa poveste de dragoste cu Ozgu Kaya, Sevda in serial, pe care a cunoscut-o in timpul filmarilor.

Cum va evolua Pilot, daca ii va raspunde Duygu sentimentelor de iubire si daca va afla ce legatura il uneste de Ali, vedeti urmarind un nou episod din "Dragoste si secrete", de la ora 20.00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si