Burger-ul american cu carne de bizon a ajuns si in acest restaurant din Salonta, judetul Bihor. Carnea este proaspata si frageda pentru ca provine de la ferma de bizoni din oras. Specialistii spun ca este o alternativa mai sanatoasa la carnea de vita.

Carnea este asezonata cu sare, piper, mustar, usturoi, ceapa si patrunjel. Pentru ca burger-ul sa iasa cat mai gustos, chiflele sunt coapte in bucatarie, legumele sunt rumenite pe gratar, iar sosurile sunt preparate in casa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Burger-ul cu bizon este o delicatesa deocamdata rar intalnita in meniurile restaurantelor. Gurmanzii sunt incantati ca pot sa deguste preparatul exotic.

Burger-ul de bizon costa 29 de lei si este servit cu cartofi wedges si muraturi. Singurele ferme de bizoni din Romania sunt langa Cluj-Napoca si Oradea, iar carnea animalelor este trimisa inclusiv la export.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si