Close sidebar
Close sidebar

Burger de bizon. Cei care l-au încercat spun că e delicios

Carnea de bizon a ajuns in meniurile gourmet din Romania. Acum, pretentiosii se pot desfata cu delicatese rare. In tara noastra sunt doua ferme mari, una langa Cluj-Napoca si alta langa Oradea.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Burger-ul american cu carne de bizon a ajuns si in acest restaurant din Salonta, judetul Bihor. Carnea este proaspata si frageda pentru ca provine de la ferma de bizoni din oras. Specialistii spun ca este o alternativa mai sanatoasa la carnea de vita.

Carnea este asezonata cu sare, piper, mustar, usturoi, ceapa si patrunjel. Pentru ca burger-ul sa iasa cat mai gustos, chiflele sunt coapte in bucatarie, legumele sunt rumenite pe gratar, iar sosurile sunt preparate in casa.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Burger-ul cu bizon este o delicatesa deocamdata rar intalnita in meniurile restaurantelor. Gurmanzii sunt incantati ca pot sa deguste preparatul exotic.

Burger-ul de bizon costa 29 de lei si este servit cu cartofi wedges si muraturi. Singurele ferme de bizoni din Romania sunt langa Cluj-Napoca si Oradea, iar carnea animalelor este trimisa inclusiv la export.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI