Burgeri peste care se topește brânza cheddar și paste stropite cu sosuri, acestea sunt preparatele cele mai comandate în restaurantele din România. Robert este unul dintre bucătarii care reinventează preparatele clasice.

Ce vor românii să mănânce cel mai des 

Robert Bencze, chef: ”Toate preparatele pe care le avem în meniu am încercat să le facem un pic mai wow decât alții, nu rețele acelea clasice.”

Vedeta localului este burgerul, care și-a primit numele după cea mai înaltă clădire din lume. 

Robert Bencze, chef: ” Voi face burgerul Khalifa, renumit, carnea de burger o facem noi. Folosim o carne de Black Angus și prepararea, adică ingredientul principal este sufletul.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Carnea este gătită într-un grill pentru a avea un gust intens și puțin afumat. În câteva momente este gata de pus lângă celelalte ingrediente proaspete.

Cei care nu comandă burger, vor opta pentru paste. Însă clasicele rețete nu se găsesc în meniul acestui restaurant. Bucătarii au alcătuit combinații de ingrediente mai sofisticate, cu gusturi diferite.

Robert Bencze, chef: ”Cele mai renumite paste sunt cele cu trufe.

Avem o cremă cu smântănă de gătit, unt și trufe, la final puțin parmesan.”

Pizza și cartofii prăjiți, printre măncârurile preferate ale românilor

În topul celor mai comandate preparate în restaurant se regăsesc și pizza și cartofii prăjiți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si