Close sidebar
Close sidebar

Buzau: Un baiat de 14 ani a fost salvat in ultima clipa dintr-un incendiu provocat de un fier de calcat

Un adolescent in varsta de 14 ani din Buzau a fost la un pas de moarte, dupa ce sora sa a uitat in priza un fier de calcat. Incendiul a izbucnit in apartament in timpul noptii, iar baiatul era singur acasa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, fumul l-a trezit pe tanar care a sunat imediat la 112. Politistii ajunsi la fata locului l-au scos pe acesta din apartament si l-au transportat la spital.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

ISU Buzau a primit apelul în jurul orei 01.15. Echipajele de pompieri sosite la faţa locului cu trei autospeciale cu apa şi spuma, auto-scara, au constatat ca focul ardea cu degajare mare de fum, în apartament fiind o singura persoana, blocata într-o camera. Este vorba despre un baiat de 14 ani, pe care pompierii au reuşit sa-l scoata din camera inundata de fum şi sa-l predea echipajului de pe Ambulanţa sosit la locul intervenţiei.

Din spusele baiatului reiese ca era singur acasa, când s-a declanşat focul în apartament, scrie ziarul Adevarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI