Close sidebar
Close sidebar

Buzău. Un bărbat s-a sinucis spânzurându-se de podul de la Mărăcineni

Un bărbat de 48 de ani, cetăţean austriac, s-a sinucis, luni după-amiază, spânzurându-se de podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului spânzurat, seara trecută, după ce au fost anunţaţi telefonic de un trecător, iar pe pod au găsit o geantă cu mai multe documente, printre care şi actele de identitate ale acestuia.

Cercetarea la faţa locului a durat aproape trei ore, timp în care pe podul de la Mărăcineni s-a circulat cu dificultate din cauza autospecialelor Poliţiei, pompierilor şi ambulanţei oprite, scrie News. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După ce criminaliştii au terminat cercetarea, cadavrul bărbatului a fost coborât la baza podului şi a fost adus la mal cu o barcă de către pompieri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI