Investiţia a fost făcută în perioada în care Sorin Oprescu era manager al Spitalului li a costat aproximativ 40.000 de euro. El a fost construit în perioada 2002-2003, dar acum a ajuns parcare pentru angajaţii spitalului.

Actualul manager spune că legea s-a schimbat între timp, iar heliportul nu mai putea funcţiona. "S-a schimbat legea şi pentru că heliportul este prea aproape de stradă, trebuie oprită circulaţia pe Splai, pe ambele sensuri, atunci când aterizează un elicopter.

Vă daţi seama că se creează haos în trafic. În plus, nici nu aveam siguranţa trecătorilor din zonă", a declarat, pentru Mediafax, Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

El a mai declarat că urmează să construiască un alt heliport pentru aterizarea elicopterelor cu pacienţi, dar până atunci, viaţa bolnavilor este pusă în pericol.

Un material despre acest subiect îţi va fi prezentat pe larg în jurnalul Ştirilor Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si