Close sidebar
Close sidebar

Ca la noi, la nimeni! Heliportul Spitalului Universitar din Bucureşti, transformat în parcare auto! "Era prea aproape de stradă şi l-am închis!"

Zilnic descoperim că România este ţara tuturor posibilităţilor, iar unele investiţii făcute aici sunt nefolositoare. Acest lucru se întâmplă şi în cazul Spitalului Universitar din Bucureşti, acolo unde s-au băgat 40.000 de euro într-un heliport nefuncţional.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Investiţia a fost făcută în perioada în care Sorin Oprescu era manager al Spitalului li a costat aproximativ 40.000 de euro. El a fost construit în perioada 2002-2003, dar acum a ajuns parcare pentru angajaţii spitalului.

Actualul manager spune că legea s-a schimbat între timp, iar heliportul nu mai putea funcţiona. "S-a schimbat legea şi pentru că heliportul este prea aproape de stradă, trebuie oprită circulaţia pe Splai, pe ambele sensuri, atunci când aterizează un elicopter. Vă daţi seama că se creează haos în trafic. În plus, nici nu aveam siguranţa trecătorilor din zonă", a declarat, pentru Mediafax, Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

El a mai declarat că urmează să construiască un alt heliport pentru aterizarea elicopterelor cu pacienţi, dar până atunci, viaţa bolnavilor este pusă în pericol.

Un material despre acest subiect îţi va fi prezentat pe larg în jurnalul Ştirilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI