Close sidebar
Close sidebar

Ca la noi, la nimeni. Un bacauan si-a atasat o duba la apartamentul de la parter

Romanul e cunoscut pentru inventivitate si pentru modul in care se descurca in orice situatie. Este si cazul unui barbat din Bacau, care a decis sa isi ataseze o autoutilitara la apartamentul de la parterul blocului in care locuieste.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand au vazut extravaganta, oamenii au ras. Insa o intrebare ramane: exista o iesire de urgenta prin usile dubei si daca initiatorul proiectului are autorizatie.

Se pare ca ultima intrebare l-a speriat pe locatar, asa ca a renovat din nou apartamentul si a scos bucata de masina pe care o atasase de bloc, scrie presa locala.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Acum, pe bloc se mai poate observa doar forma autoutilitarei. Potrivit site-ului local de stiri Desteptarea, proprietarul nu a fost gasit ca sa explice de ce a facut aceasta „modernizare”.

Potrivit legii, orice lucrare neautorizata de Primarie poate fi demolata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI