Close sidebar
Close sidebar

"Ca sa le facem viata mai usoara si mai dulce". Un primar din Vrancea vrea sa cumpere un autocar cu 34 de locuri ca sa ii plimbe pe cetateni prin tara! Ce parere au satenii

Ce nu face un primar ca sa castige respectul celor care l-au ales. Ca sa fie sigur ca va fi reales, un primar din Vrancea vrea sa cumpere un autocar la mana a doua cu care sa-i plimbe pe sateni sa vada toate frumusetile tarii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

- Acesta este modelul de autocar pe care dorim sa-l achizitionam.11.14

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acest autocar cu 34 de locuri este noua investitie pe care primaria Ciorasti a facut-o pentru localnici.  Masina este adusa tocmai din Ungaria si a fost cumparata  cu 31 000 de euro. Totul, pentru a-i plimba pe oamenii locului in toata tara.

Nicolae Braicau- primarul comunei Ciorasti: Vrem sa luam un autocar de transport persoane pentru a face viata mai usoara si mult mai dulce locuitorilor comunei noastre.

Este nou? Nu, este SH, bugetul nostrum este unul limitat. Am dori cu draga inima sa luam unul nou, dar depasim bugetul.
 
Vestea ca vor avea un autocar cu care sa cutreiere tara-n lung si-n lat s-a dus in toata comuna. Oamenii  se simt deja ca niste elevi care  vor pleca in tabara.
 
-Ati fost vreodata la Prislop? N-am fost. E frumos. Ati vrea sa mergeti acolo? As vrea cu autocarul primariei, dar sa vedem timpul cum o fi.

 
- Unde ati vrea sa mergeti? La unguri, la Baraolt sau la Craiova unde am stat 17 ani. Poate mergeti cu autocarul ca in cateva saptmani vine autocarul aici in Ciorasti. Sa vina pana pe 20, ca iau pensia pe 20.  
 
De excursiile cu autocarul primariei se vor bucura si copiii din comuna.

Nicolae Braicau- primarul comunei Ciorasti: Avem 254 de copii vreau sa-I plimb prin orase, city-break-uri de o zi, doua.

Sa ajungem prin Bucovina, Ardeal sa vada cum traiesc si alti locuitori ai tarii noastre.
 
Autocarul este dotat cu aer conditionat, bar si toaleta. Si cel mai important detaliu - satenii nu vor plati sume mari, ci cat sa acopere reviziile autocarului.
 
-Tu unde ai vrea sa mergi? La Ramnic. Ei, aici te duci cu masina ta. Tu ai impresia ca o sa fie in fiecare luna? Mai, e o actiune laudabila daca e.
Jos palaria!
 
Prima excursie va avea loc inainte de Paste, iar ghid va fi chiar primarul comunei Ciorasti. Destinatia ramane, momentan, o surpriza.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI