Una din cele mai cunoscute atractii turistice din Caras-Severin s-a facut scrum in urma unui incendiu. Cabana ,,7 Brazi" din Oravita a fost mistuita de flacari cu putin timp inainte de lasarea serii. Proprietarii unitatii turistice au observat flacarile la nivelul acoperisului si au dat alarma la 112.

Citeste si: Victima lui Mario Iorgulescu și-a făcut selfie în mașina morții! Ultima postare a lui Dany: ”O săptămână bună să aveți”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana la sosirea pompierilor flacarile au cuprins intreaga cabana arzand aproximativ 150 de m din acoperis si mibilierul de lemn aflat in interior. Flacarile inalte de 3 m au putut fi vazute de la cateva sute de metri distanta. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Pompierii incearca acum sa stabileasca de la ce a pornit incendiu.

Citeste si: Șofer în vârstă de 8 ani cu 140 km la oră pe autostradă

Citeste si: 10 septembrie-sărbătoare în calendarul creștin ortodox. Vezi sfinții sărbătoriți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si