Close sidebar
Close sidebar

Cabana ,,7 Brazi" din Oravița, mistuită de flăcări

Un puternic incendiu a avut loc la Cabana 7 Brazi din Oravita

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una din cele mai cunoscute atractii turistice din Caras-Severin s-a facut scrum in urma unui incendiu. Cabana ,,7 Brazi" din Oravita a fost mistuita de flacari cu putin timp inainte de lasarea serii. Proprietarii unitatii turistice au observat flacarile la nivelul acoperisului si au dat alarma la 112.

Citeste si: Victima lui Mario Iorgulescu și-a făcut selfie în mașina morții! Ultima postare a lui Dany: ”O săptămână bună să aveți”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pana la sosirea pompierilor flacarile au cuprins intreaga cabana arzand aproximativ 150 de m din acoperis si mibilierul de lemn aflat in interior. Flacarile inalte de 3 m au putut fi vazute de la cateva sute de metri distanta. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Pompierii incearca acum sa stabileasca de la ce a pornit incendiu.

Citeste si: Șofer în vârstă de 8 ani cu 140 km la oră pe autostradă

Citeste si: 10 septembrie-sărbătoare în calendarul creștin ortodox. Vezi sfinții sărbătoriți

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI