Close sidebar
Close sidebar

Cabană turistică din Munţii Şureanu, distrusă de un incendiu; aproximativ zece persoane au reuşit să iasă din construcţia cuprinsă de flăcări

O cabană turistică din Luncile Prigoanei, judeţul Alba, a fost distrusă în totalitate de un incendiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, focul extinzându-se şi la acoperişurile a două construcţii învecinate. Aproximativ zece persoane au reuşit să iasă singure din clădirea cuprinsă de flăcări.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o cabană turistică din Luncile Prigoanei, cuprinzând întreaga construcţie.

Aproximativ zece persoane s-au autoevacuat, fără a exista răniţi.

Citeste si: Trafic restricţionat în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, din cauza unui colet suspect

Acolo au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, ulterior forţele de intervenţie fiind suplimentare cu încă o astfel de autospecială.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 grade. Mai multe clădiri s-au prăbușit: 20 de morți și sute de răniți

Incendiul violent s-a extins la acoperişul altor două construcţii învecinate, pe aproximativ 40 de metri pătraţi la fiecare dintre ele, fiind afectată astereala de sub învelitoarea din tablă.

Cabana cuprinsă iniţial de incendiu a ars în totalitate, pe o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 150 de metri pătraţi.

Citeste si: PSD, despre huiduielile de la Iaşi: Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban!

După câteva ore, incendiul a fost localizat, fiind înlăturat pericolul de propagare.

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată din cauza drumului dificil de acces şi a distanţei mari până la locul incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI