Close sidebar
Close sidebar

Minivacanţă de vis de 1 Decembrie 2021 în Maramureş: Cabane de poveste și pensiuni cu struți

Pentru minivacanța de 1 Decembrie, pensiunile din Maramureș au început să se închirieze integral - pentru grupurile de turiști vaccinați, care vor să petreacă împreună ca-n vremurile bune.

Andreea Stoica,

Cabane de poveste și pensiuni cu struți [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru minivacanţa de 1 Decembrie 2021, gazdele pregătesc platouri întregi cu pomana porcului, sarmale, cârnați și pâine de casă. Oaspeții pot face drumeții în natură, se pot plimba cu căruța și pot vizita fermele cu animale, unde vor fi întâmpinați chiar și de struți.

Liniște, peisaje de vis și case rustice, înconjurate de natură. Așa arată satul maramureșan Breb, unul dintre puținele locuri care atrage turiști în fiecare perioadă a anului.

"In primul rand pentru gazdele deosebite, care de fiecare data ne surprind. Sunt oameni pe care nu crezi ca i-ai mai putea intalni in zilele noastre", spune un turist.

Citeste si:  Când începe vacanţa de iarnă 2021 pentru elevi?

Itinerariu special pentru minivacanţa de 1 decembrie 2021

Foarte multa energie inconjoara locurile acestea. Gazdele închiriază fiecare casă individual- pentru grupuri de turiști vaccinați. Pentru minivacanța de 1 Decembrie, au pregătit un itinerariu special.

"Am pregatit o zi de tur ghidat prin Maramures, plimbare cu caruta si cu sania, pomana porcului. O seara cu muzica traditionala live. Cereri sunt, in special pentru Craciun si Revelion", spune reprezentantul unei pensiuni.

Citeste si: 29 noiembrie 2021, zi liberă: Cine beneficiează de mini-vacanţa prelungită pentru Sf. Andrei şi 1 Decembrie?

"Am facut pachete mai lungi, de 6 nopti. Daca vii din Bucuresti nu apuci sa te bucuri de ce-i aici, in Maramures. Pretul este de 8000 de lei pe casa/ pentru 6 oameni", conform acestuia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La o altă pensiune din inima Maramuresului, gazdele au deja mesele pline de bucate tradiționale. Meniul este gândit special pentru pofticioșii care vor să guste din mâncarea specifică zonei.

"Le vedeti aici, painea de casa coapta in cuptor, coaste si carnati din productie proprie, ceapa, slanina, ceapa rosie", conform proprietarilor.

Minivacanţă de vis de 1 Decembrie 2021 în Maramureş: Cabane de poveste și pensiuni cu struți

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: VIDEO- Bojdeuca lui Ion Creangă din Iași va fi reabilitată. Căsuța de poveste cu două încăperi a fost afectată de alunecările de teren

Oferte pentru pensiunile agro-turistice

Solicitari pentru cazare au si pensiunile agro-turistice.

De exemplu această cabană din Călinești, județul Maramureș are o fermă cât vezi cu ochii. Proprietarii își întâmpină turiștii cu struți, cai de rasa și multe alte animale.

"Aici avem 4 caluti frumosi, doi spanioli, un cal indiain. Sunt foarte blanzi, copiii pot pune mana pe ei. Mai avem animalute: vacute, vitei, purcei", afirmă proprietarii.

Și camerele pensiunii aduc aminte de traiul la țară. Paturile sunt sculptate-n lemn, bucătăria este decorată cu elemente tradiționale iar zona de masă este plină de lumină. Proprietarii, care au și o fabrică de mobilă, au gândit totul în detaliu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Zile libere anunțate de Guvern. O nouă minivacanță pentru români de Sf.Andrei și 1 Decembrie

"Toata pensiunea a fost construita de noi, tot ce vedeti aici este facut de firma noastra. Aici avem o camera tripla, un pat dublu matrimonial, un pat single. La fiecare avem baie proprie", spun aceştia.

Pentru perioada de 1 decembrie prețul este negociabil- în funcție de numărul de persoane. Pensiunea se poate închiria integral.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI