Câțiva tineri din Seattle filmau pentru TikTok pe plajă, apoi au zărit o valiză mare și neagră în apă. Adolescenții doreau să imortalizeze niște cadre pe care să le încarce pe platformă.

Tinerii au declarat că au mers spre valiză crezând că este plină cu bani. Adolescenții au menționat că dinspre bagaj venea un miros greu și insuportabil. Ei au deschis valiza și au observat că erau două trupuri neînsuflețite împachetate în pungi de plastic.

Aplicația TikTok a ajutat la găsirea unor cadavre

„S-a întâmplat ceva traumatic care mi-a schimbat viața. Am găsit această valiză neagră. Glumeam că poate valiza ar avea bani, dar mirosul era copleșitor”, a descris unul dintre adolescenți.

Cele două cadavre aparțin unei femei, în vârstă de 35 de ani pe nume Jessica Lewis și a unui bărbat de 27 de ani, Austin Wenner. Cei doi au fost împușcați cu doar câteva zile în urmă. Trupurile lor au fost băgate într-o valiza și apoi lăsate pe apă.

cadavre tiktok mare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire macabră în Munții Făgăraș

Citeste si: Costel Alexe, despre combaterea tăierilor ilegale din pădurile României

Citeste si: Tot mai multe accidente în care sunt implicate maşini cu volanul pe partea dreaptă

Mătușa Jessicăi susține că nu înțelege cine ar putea să-i facă asta femeii, mai ales ca era o persoană foarte draguță și amabilă.


Polițiștii din Seattle au ancheta în desfășurare și se fac investigații de amploare în acest caz.

Citeste si: O mamă și-a vândut fetele de 7 și 16 ani unor traficanți de carne vie. Una dintre ele era forțată să aibă și 30 de clienți pe zi

Filmulețele care au suprins imaginile șocante au fost încărcate și făcute publice pe aplicația TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si