Trupurile a zece copii, care au murit la maternitatea din Ploiești, din 2006 și până în prezent, sunt ținute la morga spitalului.

Acest detaliu a ieșit la iveală în cursul zilei de astăzi, în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești, atunci când s-a aflat că Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești a dat în judecată Serviciul de Stare Civilă.

Citeste si: A fost în comă 27 de ani. Ce a spus femeia când s-a trezit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Motivul pentru care trupurile copiilor se află încă la morgă este acela că Starea Civilă nu a eliberat, nici la 13 ani de la tragedie, documentele necesare înmormântării.

Abia acum, Judecătoria Ploiești a decis ca Serviciul de Stare Civilă să fie obligat să stabilească identitatea copiilor morți, pentru a putea le putea fi îngropate cadavrele în cimitirul din cartierul Mihai Bravu.

După decizia instanței, Starea Civilă a eliberat adeverințele de înhumare și abia acum cei zece copii vor putea fi înmormântați creștinește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si