Close sidebar
Close sidebar

Cadavrele a 10 copii sunt ținute de 13 ani la morga spitalului din Ploiești. De ce nu au fost înmormântați creștinește

La morga din Ploiești sunt ținute în prezent zece cadavre ale unor copii morți acum 13 ani.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupurile a zece copii, care au murit la maternitatea din Ploiești, din 2006 și până în prezent, sunt ținute la morga spitalului.

Acest detaliu a ieșit la iveală în cursul zilei de astăzi, în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești, atunci când s-a aflat că Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești a dat în judecată Serviciul de Stare Civilă.

Citeste si: A fost în comă 27 de ani. Ce a spus femeia când s-a trezit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Motivul pentru care trupurile copiilor se află încă la morgă este acela că Starea Civilă nu a eliberat, nici la 13 ani de la tragedie, documentele necesare înmormântării.

Abia acum, Judecătoria Ploiești a decis ca Serviciul de Stare Civilă să fie obligat să stabilească identitatea copiilor morți, pentru a putea le putea fi îngropate cadavrele în cimitirul din cartierul Mihai Bravu.

După decizia instanței, Starea Civilă a eliberat adeverințele de înhumare și abia acum cei zece copii vor putea fi înmormântați creștinește.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI