Un localnic a descoperit câteva haine plutind la suprafață și a anunțat autoritățile, iar sâmbătă pompierii au reușit să recupereze cadavrul fără cap din fântâna adâncă de mai bine de zece metri.

Duminică au fost reluate căutările cu scafandri pentru depistarea părților lipsă din corp. Polițiștii au considerat inițial că este vorba de o moarte suspectă, dar au modificat încadrarea dosarului penal în ucidere din culpă, arată stiri-neamt.ro.

Cadavrul a fost descoperit de un localnic în comuna Dragomirești, Neamț, sâmbătă după amiază. „La fața locului s-au deplasat pompierii care au procedat la degajarea corpului, care se afla într-o stare avansată de putrefacție și din care lipsea capul și anumite părți (cel mai probabil, corpul s-a descompus în apă).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pompierii vor continua căutările în fântâna respectivă (cu o adâncime de aproximativ 6-7 metri până la luciul apei și încă 6 metri sub apă) pentru a găsi și celelalte părți ale corpului' arată reprezentanții ISU. Conform unor surse, ar fi vorba despre o femeie (în jur de 40 de ani), pe care oamenii din comună nu au mai văzut-o de vreo 4 ani.

 

 

 

Sursa: Libertatea

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si