Eroarea a fost descoperită abia după trei luni, când cadavrul bărbatului despre care se credea că a fost trimis familiei pentru înhumare a fost găsit în unul dintre frigidere, scrie Libertatea. Familia defunctului nu a știut acest lucru, pentru că i s-a spus că trupul neînsuflețit este în stare avansată de putrefacție, aşa că rudele nu au deschis sicriul.

Citește și: Descoperire macabră a polițiștilor din Capitală. Peste 1.200 de certificate de deces au fost găsite falsificate

Luna aceasta, angajații INML au descoperit că în frigiderele instituției se află cadavrul unui bărbat care figura ca ridicat de familie încă din prima săptămână a lunii august, scrie Libertatea.

Cum s-a ajuns la această neînțelegere

Conform sursei citate, în vara acestui an, la INML au ajuns trupurile a două persoane, un bărbat și o femeie. Familia bărbatului a venit, în prima săptămână a lunii august, să îl ridice, fiind informată în legătură cu starea avansată de putrefacție a cadavrului, motiv pentru care rudele nu au deschis sicriul. Pe de ată parte, familia femeii moarte în aceeași perioadă nu a mers să ridice cadavrul pentru înhumare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Aici găsești servicii funerare non stop în București- află ce va fi diferit în postul Crăciunului

„După trei luni, angajații INML au curățat frigiderele instituției şi şi-au dat seama că trupul bărbatului se află încă acolo. În schimb, aceștia au stabilit că un alt cadavru, al unei femei decedate în aceeași perioadă, sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august, nu se mai află în institut”, scrie

sursa citată.

Citește și: O cameră de tortură a fost descoperită în Herson. La ce chinuri au fost supuși prizonierii ucraineni

Directorul INML, George Cristian Curcă, a recunoscut pentru Libertatea că angajații instituției au încurcat cele două cadavre, dar a refuzat să comenteze situația, explicând că la nivelul instituției a fost demarată o anchetă. El a precizat că la nivelul INML a fost convocată o comisie de cercetare care va prezenta p concluzie marțea viitoare.

Citește și: Și-a căutat transport până în Sibiu, dar a avut un șoc când a văzut ce i-a spus șoferița! A refuzat imediat cum a citit: „Nimeni nu va vedea cadavrul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si