Trupul fără viață a tânărului Păcălă Cătălin Gabriel, în vârstă de 18 ani, a fost găsit la confluența râului Topolnița cu fluviul Dunărea. 

Citește și: Pompierii intervin pentru extragerea unui copil căzut într-un râu. Acesta a fost găsit mort

Păcălă Cătălin Gabriel a fost găsit fără suflare în apele Dunării

”Timp de două zile, pompierii militari au efectuat căutări atât la suprafața apei cu două ambarcațiuni, cât și în mediul acvatic, sprijiniți de scafandrii din cadrul ISU Dolj și ISU Caraș.

Citește și: Alin, un poliţist din Argeş, a devenit erou pentru un bătrân de 70 de ani care s-a înecat într-un restaurant

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Astăzi, la solicitarea IPJ Mehedinți, pompierii mehedințeni au desfășurat misiuni de căutare cu două ambarcațiuni, persoana fiind găsită decedată la confluența râului Topolnița cu fluviul Dunărea.”, se arată în comunicat.

Tânărul a fost dat dispărut în urmă cu trei zile

La data de 18 iunie, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat, din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că fiul său, Păcălă Cătălin Gabriel, de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Citește și: Un român și-a pierdut viața în Grecia. Acesta a ignorat anunțul salvamarilor și a fost înghițit de valuri

Polițiștii deplasați la fața locului au descoperit faptul că tânărul a lăsat telefonul mobil și documentele de identitate la domiciliu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si