Incendiile de vegetație au devenit din ce în ce mai frecvente și mortale.
O femeie de 73 de ani din localitatea Mărgăritești a fost găsită carbonizată după ce un incediu a fost stins. Potrivit vecinilor săi, femeia obișnuia să își curețe terenurile agricole prin incendiere.

Citeste si: Incendii de proporții în trei județe din țară

Femeia a murit din cauza fumului toxic 

Femeia a avut parte de un sfârșit tragic, în acest weekend. Flăcările s-au extins rapid, iar victima a leșinat după ce a inhalat fumul toxic. "În prima fază a incendiului am fost sesizaţi să intervenim pentru lichidarea focului care ameninţa să se extindă, un alt focar fiind în desfăsurare între Mărgăriteşti şi Beceni, pe 60 de hectare. Pănă la urma nu a mai fost nevoie să acţionăm, întrucât reprezentanţii ocolului silvic din Mărgăriteşti au reuşit să stingă focul. Ulterior, a fost descoperită si o victimă parţial carbonizată”, ne-a declarat George Creţu, purtător de cuvânt al ISU Buzău.

Vecinii sunt îngroziți de tragedia produsă.
"Aceste incendii au ajuns să omoare oameni si suntem foarte speriaţi. Oricare dintre noi ar fi putut fi surprins de flăcari, la fel ca femeia aceasta care a murit arsă de vie. Cineva trebuie să ia măsuri ca să nu se mai întâmple aşa ceva", ne-a declarat Daniela Paraschiv, o localnică din Mărgăriteşti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi minori, de trei și patru ani, au fost salvați dintr-un incendiu. Copiii au suferit arsuri de gradul doi

Poliția a deschis un dosar penal după ce focul s-a extins peste 400 de hectare

Poliția a deschis un dosar penal după găsirea cadavrului incendiat. ”Victima a fost găsită în zona unui incendiu de vegetaţie uscată, parţial carbonizată, fără urme de violenţă", ne-a declarat Cornelia Stroe, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Zeci de pompieri și localnici s-au mobilizat pentru a stinge incendiile de vegetație uscată din zonă. Acestea au scăpat de sub control și s-au întins pe o suprafață de peste 400 de hectare.

Citeste si: O bucată de 25 de hectare de vegetație uscată din Dâmbovița s-a aprins ca o torță

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si