În această dimineață, în parcarea unui cartier de blocuri, a fost descoperit cadavrul unei femei, într-o remorcă acoperită.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și criminaliști. Potrivit informațiilor transmise de ehihoreanul.ro, trupul neînsuflețit al femeii s-ar afla într-o stare avansată de descompunere. Autoritățile continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Citește și: A crezut că are hernie de disc, dar medicii au descoperit că suferă de o afecțiune extrem de rară. Ireal ce au găsit doctorii în corpul unui bărbat

Misterul morții se adâncește: sora victimei, găsită în stare gravă într-un apartament

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Trupul femeii a fost preluat de un echipaj de pompe funebre și transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei. Rezultatele vor indica în scurt timp cauza exactă care a condus la moartea femeii.

Se pare că remorca în care a fost găsit cadavrul femeii se afla pe două locuri de parcare, marcate.

Sora femeii moarte, găsită în stare gravă într-un apartament din zonă

Misterul se adâncește în cazul morții femeii, găsite fără suflare în remorcă. În urma cercetărilor, sora acesteia ar fi fost găsită de autorități într-un apartament din zonă, în stare gravă, informează aceeași sursă.

Aceasta ar fi subnutrită și ar avea mai multe răni pe corp. Autoritățile au decis transportarea de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor necesare.

Citește și: Motivul ireal pentru care majoritatea cuplurilor se despart. Dacă ai trecut de acest pas, te vei bucura de o relație fericită: "Este o piatră de hotar majoră în relație"

O femeie a fost găsită moartă, iar sora sa în stare gravă

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit informațiilor transmise de gândul.ro, cele două surori ar locui împreună cu o altă femeie și ar fi fost doamne de companie, posibil exploatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si