Close sidebar
Close sidebar

Cadavrul unei femei, găsit aproape de vila Elenei Udrea din Costa Rica! O americancă răpită, descoperită fără suflare după 10 zile de căutări cu FBI-ul!

O crimă care a zguduit Costa Rica a avut loc la doi paşi de vila în care a locuit Elena Udrea.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

 

O americancă de 36 de ani a fost răpită şi apoi ucisă la San Jose, nu departe de cartierul în care a locuit Elena Udrea. Carla Stefaniak a fost găsită în urmă cu câteva zile în apropierea vilei pe care o închiriase împreună cu cumnata ei la sfârşitul lunii noiembrie, prin sistemul AirBNB. Originară din Miami, SUA, Carla venise în Costa Rica pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Femeia tocmai împlinise 36 de ani.

Povestea Carlei Stefaniak a făcut înconjurul planetei în condiţiile în care autorităţile costa-ricane şi cele americane (FBI) au căutat-o pe femeie timp de 10 zile prin toată capitala statului. Familia femeii s-a deplasat la San Diego pentru a lua parte la căutări. Cu o zi înainte să dispară, Carla şi-a condus cumnata la aeroport, aceasta trebuind să se întoarca mai devreme în Statele Unite.

La aterizare, ea a găsit un mesaj pe telefonul mobil în care Carla îi spunea că s-a tăiat curentul la vilă şi că ”e cam dubios” acolo.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Corpul Carlei Stefaniak a fost găsit luni, într-o zonă împădurită din apropierea vilei. Acesta era învelit în saci de plastic şi a fost descoperit de câinii poliţiştilor.

Adrian Alexandrov a mărturisit, după ce Elena Udrea a ajuns în arest, că nu se simte în siguranţă în Costa Rica, în condiţiile în care cazul fostului ministru român a fost relatat pe larg de presa de acolo, jurnaliştii prezentând-o ca pe o femeie extrem de bogată.

Cazurile de străini jefuiţi, răpiţi sau chiar ucisi în Costa Rica sunt extrem de numeroase, în special în ultimii ani, când valul de criminalitate pare să fi scăpat de sub controlul autorităţilor.

Conform unui studiu realizat de Inter-American Development Bank la începutul acestei luni, America Latină şi statele din Caraibe formează cea mai violentă regiune de pe planetă, cu 2,5 milioane crime în ultimii 20 de ani din care un procent de 75% comise cu arme de foc.

Cele mai periculoase oraşe din lume sunt considerate: Caracas (Venezuela), Acapulco (Mexic) şi El Salvador (San Salvador). 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI