Trupul fetei a fost găsit luni, într-o casă din Gorj.
"La data de 10 octombrie, în jurul orei 9:17, polițiștii din cadrul Poliției Tismana au fost sesizați de către un bărbat din orașul Tismana, cu privire la faptul în incinta unei case aflate în construcție, a găsit o tânără spânzurată", arată IPJ Gorj.

Citeste si: Un bărbat evacuat din locuinţă şi-a dat foc în momentul în care a aflat că este executat silit

"La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, în vederea efectuării de cercetări, stabilind că se confirmă cele sesizate. A fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul fetei", a adăugat IPJ Gorj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Moarte învăluită în mister, în Mehedinți. O femeie a fost găsită fără suflare în casă

Fata ar fi fost supărată din cauză că s-a certat cu iubitul ei, însă nu au fost găsite urme de violență pe trupul adolescentei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Moarte învăluită în mister, în Mehedinți. O femeie a fost găsită fără suflare în casă

Autoritățile din Mehedinți încearcă să găsească vinovatul în cazul unei femei de 58 de ani care a fost găsită moartă în casă.

Câțiva martori povestesc că trupul femeii era plin de lovituri în momentul în care a fost  găsită fără suflare.  Soțul femeii, în vârstă de 69 de ani, a fost cel care a anunțat moartea soției sale.

Citeste si:  Mărturiile șocante ale celor șapte srilankezi folosiți drept sclavi de ocupanții ruși

„A ieșit băiatul meu și a zis nea bebe, muri Neta, soția lui. Nu știu, atât a zis. Se înțelegeau, păi dacă era o familie dezbinată, toți consumau alcool”,  a declarat Frosa Marcu, vecină cu familia în care s-a întâmplat nenorocirea.

„Nevasta îmi zise că plecă la serviciu de dimineața și a auzit salvarea. Au auzit salvarea și au trecut în vale cu o mașină”, a spus un alt vecin.

Citeste si: Întâmplare șocantă. Un bărbat a locuit timp de patru ani cu un cadavru în locuință


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si