Un muncitor a descoperit cadavrul unui bărbat într-un canal. Echipa de muncitori săpa șanțuri pe o stradă din Vaslui, iar la identificarea trupului neînsuflețit aceștia au sunat la 112.

Citeste si: O femeie de 85 de ani a fost găsită inconștientă în pădure

Bărbatul era îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurți. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Citeste si: Un ucrainean a fost găsit fără suflare în râul Tisa. Autoritățile sunt în alertă

Un ucrainean a fost găsit fără suflare în râul Tisa

Un cetățean ucrainean în vârstă de 50 de ani a fost găsit luni dimineața mort în râul Tisa, în judeţul Maramureş.

Oamenii legii din cadrul departamentului de Poliție de frontieră din Sectorul Poliției de Frontieră Sarasău au descoperit luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, trupul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa.

Citeste si:  Doi angajați ai ambasadei Rusiei, morți în atentatul cu bombă din Kabul

Conform reprezentanților IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în albia râului Tisa, la aproximativ 8 metri față de malul românesc, pe direcția localității Săpânța, se află cadavrul unui bărbat.

După ce trupul neînsuflețit a fost scos din râu de pompieri, oamenii legii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Ucraina.

Citeste si:  Guvernul îi îndeamnă pe români să facă economie la consumul de energie

Trupul neînsuflețit al ucraineanului în vârstă de 50 de ani a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

O femeie de 85 de ani a fost găsită inconștientă în pădure

Canicula i-ar fi putut fi fatală unei șoferițe de 85 de ani.

Femeia s-a rătăcit în pădure, iar din cauza temperaturilor ridicate, aceasta a leșinat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia a fost salvată, sâmbătă, de către echipele de căutare, după ce mașina eia fost găsită abandonatăpe DN 2, în  zona pădurii Sineşti. 

Citeste si:  Un apartament din Bistrița a fost spart în miezul zilei. Proprietarul a rămas fără zeci de mii de lei și un laptop: ”Aveam teza de doctorat pe el! Nici nu știu ce e mai rău”

În mașină, polițiștii au descoperit telefonul mobil, cheile se aflau în contact, cât și alte bunuri.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că autoturismul aparține unei femei de 85 de ani, din Piatra Neamț.

 

 

 

 

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si