Close sidebar
Close sidebar

Cadavrul unui barbat a fost gasit in Masivul Fagaras; ar putea fi vorba despre unul dintre cei doi frati disparuti in urma cu o saptamana

Cadavrul unui barbat a fost gasit in Muntii Fagaras, sambata dupa-amiaza, de jandarmii montani si salvamontistii plecati in cautarea celor doi frati disparuti in urma cu o saptamana. Zona in care a fost gasit trupul neinsufletit corespunde cu cea indicata de familia celor doi barbati disparuti.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadavrul a fost descoperit in zona Fereastra Mica din Masivul Fagaras, unde ar fi mers si cei doi frati, potrivit declaratiilor sotiei unuia dintre acestia.

”Victima este barbat si a fost fost descoperita decedata in zona Fereastra Mica. Trupul este coborat de pe munte si va fi transportat la Brasov la Laboratorul de Medicina Legala pentru necropsie. Deocamdata nu avem o identificare si nu putem spune cu certitudine ca este unul dintre cei doi turisti disparuti. Cautarile pentru ziua de astazi au fost oprite deoarece in zona s-a pornit viscolul. Probabil vor fi reluate maine“, a declarat Ciprian Aldea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Brasov, potrivit News.ro.

O echipa de salvatori montani a plecat, sambata dimineata, pe munte in cautarea fratilor disparuti in urma cu o saptamana in Muntii Fagaras, dupa ce sotia unuia dintre barbati a spus ca, ultima data cand a vorbit cu cei doi, acestia se aflau in zona Fereastra Mica.

Cei doi frati, din judetul Harghita, au pornit, sambata, pe un traseu spre Varful Moldoveanu din Muntii Fagaras, din zona Fereastra Mare, creasta Vistea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Turistii au fost dati disparuti de membrii familiei duminica, dupa ce nu au mai putut sa ia legatura cu acestia. Rudele au spus ca barbatii erau echipati de munte cu geci groase si bocanci, dar nu aveau provizii.

Cautarile celor doi frati au inceput duminica seara, fiind initial facute de catre salvamontistii din judetul Arges. Ulterior, din cauza zapezii care atingea chiar si un metru, salvamontistii argeseni au solicitat ajutorul colegilor de la Brasov, care puteau ajunge mai usor in zona unde se presupune ca s-au ratacit barbatii.

Luni, masina celor doi turisti a fost gasita in zona Sambata de Sus.

Marti si miercuri, operatiunea de cautare a turistilor a fost dificila deoarece in Masivul Fagaras exista risc de avalansa de gradul II.

La cautarile de miercuri si joi a participat si un elicopter al Institutului National de Aviatie care a survolat zona.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI